Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Menu poradników w głównym menu i na profilu.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym przedstawić opcję, która ulepszy w pewnym stopniu forum. Mianowicie, można byłoby dodać do sekcji menu na górze opcję poradników, a wygląda to tak: 

yazup2.jpg

Na profilu wygląda to następująco:

t6je6m.jpg

A sama zawartość tak:

o3yuy0.jpg

Zawartość wszystkich poradników wygląda przejrzyście:

n5q6um.jpg

Trzeba byłoby poustawiać odpowiednie działy, do nich dodać poradniki, itp. Ogólne działy, takie jak grafika, programowanie, itp. nie stanowią problemu, gorzej byłoby przy sekcjach z grami. Jeśli jest to do zrealizowania, można to dodać :) Wtedy zamiast zawalać sobie profil poradnikami, można w tej sekcji sobie je umieścić i będą dobrze umiejscowione.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak dla mnie średnio to potrzebne. Są na forum odpowiednie działy gdzie są te poradniki. Kolejna rubryczka by się poszczycić ile to się zrobiło? Jak dla mnie nie. :v 

Opublikowano

Jak dla mnie średnio to potrzebne. Są na forum odpowiednie działy gdzie są te poradniki. Kolejna rubryczka by się poszczycić ile to się zrobiło? Jak dla mnie nie. :v

Miałem na myśli przejrzystość, no ale, jak kto woli to nazwać. Wszystko byłoby w jednym miejscu, nie trzeba byłoby długo szukać ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wygląd jest średni, ale dzięki dodaniu zakładki "poradniki" mogłoby powstawać więcej tutoriali. Mimo to jestem na nie, zobaczymy co zmieni się na forum po przejściu na nowe IPB.

­

Opublikowano

A ja jestem na TAK, ponieważ ­fajnie zobaczyć "wypociny" osób, które tworzą poradnik 1-2h.

Opublikowano

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Ci, co uważają to za zbędne, to tak samo można powiedzieć o mapie użytkowników czy blogach. Na co to komu, jak nic nie wnosi? Na co komu wiedzieć, kto gdzie mieszka (i tak 3/4 podaje fałszywe dane). A takie menu na pewno usprawniłoby poszukiwanie poradników przez nowych użytkowników (wystarczy, że zobaczyliby na górze strony ten przycisk i od razu by znaleźli, co chcieli).

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

tak - przydalo by sie :) zawsze czy aplikacja na moda - to mozna po prostu wejsc na kogos profil i zobaczyc jego wklad w forum­

34tet95.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...